Solarni sustavi napajanja

solarni_komplet

U ponudi našeg poduzeća imamo solarne sustave napajanja koji se sastoje od solarnih panela, olovo-kristal solarne baterije, sinusnog pretvarača i MPPT regulatora punjenja vrhunske kvalitete.

Također smo u mogućnosti ponuditi:

solarni_pretvarači

 

Pretvarači se u solarnim sustavima napajanja koriste za pretvorbu istosmjernog napona 24V u izmjenični 230V, 50Hz, za napajanje trošila. Imaju ugrađen LCD display s 4 tipke koji omogućava lako rukovanje i praćenje podataka o funkcioniranju uređaja. Elektronička zaštita od kratkog spoja na izlazu, preopterećenja i zaštita od predubokog pražnjenja baterije. Koristimo MOSFET switching tehnologiju i DSP (digital signal processing) regulaciju.

solarni_komplet1
regulator

Regulator punjenja baterije napon iz solarnog modula pretvara u odgovarajući napon za punjenje baterije, te ne dozvoljava prepunjavanje baterije. MPPT (maximum power point tracking) regulator je izrađen u prekidačkoj (switching tehnologiji) tako da postiže visok stupanj iskoristivosti. Ako baterija nije dostigla najviši napon, tada pretvarač puni bateriju najvećom snagom koju solarni modul trenutno može dati. Također ima ugrađen LCD display i 4 tipke za lako korištenje i praćenje podataka.